♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, November 13, 2011

Tag Dari FeyCantek~

hello semua!!hahahaha..harini buzy sket sampai tak sempat nak online plak...hihihi..bukak je belog..aku dapat mesej dari feycantek..huhuhu..aku di tag lagi~~
so,like usual!ini rule dia..


okeh...11 things about me..aku daa jawab lah..so kalau nak tahu, klik sini
(gila pemalas punya budak!)

dan ini pulak sesi temuduga bersama fey..hihihi...
  1. kalau lah ade org yang korang tak kenal kutuk2 korang mase korang tgah lepak2 kat kedai makan, ape korang buat?
  2. mak dengan ayah, siapa yang korang lagi rapat?
  3. pernah tak berangan pilih nama anak? sila nyatakan nama pilihan anda. :p
  4. masa bercakap dengan orang, ape yang korang pandang? (mata, mulut, hidung, dahi)
  5. apa yang korang suka kat pasangan korang?
  6. peristiwa paling korang tak boleh lupa. (sedih, gembira, terkejut)
  7. korang nih jenis cepat nanggis tak? crybaby lah nih.
  8. movie ape yang korang tengok banyak kali tanpa rase bosan pun?
  9. movie ape yang korang tengok tak kire berapa kali pun tetap menanggis?
  10. ape pendapat korang dengan raja lawak mega?
  11. dah berapa banyak kali korang couple?

jawapan si comel

1. oke,kalau jadi camtu..memang si empunya badan dapat jelingan tajam ouh!hahaha
2.heee...aku anak manja lah (the only girl oke) so aku anak mak n ayah!hehehehe
3.hehehe..malulaa..kantaoi plak dah! Airisha Kirana..haaa..comel x??
4.aku pandang depan!hehehe..aku pandang kejap2 jer..aku kan pemalu...wink2!!
5.aku normal..so aku nak orang yang setia sudaaa...
6.tak boleh lupa?urm, kali terakhir berjumpa dia..T_T
7.woooo...sangt mudah woooo...tapi bukan depan org...ego beb!suka nangis sorg2 dalam tandas..hahaha
8.susah nih..aku mudah bosan lah..haaa...spy kids! (siyes aku budak2) =p
9. movie korea..mungkin korang xpernah dengar...BABO..sedih n best sgt!
10.tak pernah tengok so no komen! =D
11.err...byk main lah..kalau siyes...2kali jep! last..kekal 5tahun..(xnak komen!)

sekarang 11 soalan dari aku pulak...hehehehe

11 soalan cepumas dari aku buat blogger comel!
-pendapat anda tentang blog saya?
-masih single kah atau dah berpunya?
-siapa role model anda?
-haiwan paling digemari?
-negeri asal anda?
-ciri utama lelaki/perempuan idaman?
-apakah kelemahan anda?
-sarapan kegemaran anda?
-artis luar negara paling digemari?
-kenapa suke blogging?
-jenama lappy anda?

biasa2 jep..mesti buleh jawab kan??hehehe

11 orang yang aku tag

rajin2 jawablah..^_^




Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

5 000 berbicara:

sue stewart said...

hihi...nnt sue jwb ye..:p

Cik Etel said...

sy try ok :)

teratai said...

ohh dah lama x kena tag nih...t.q ya:)tapi byk sgt lah nok kena jawab...jgn marah ya kalau x jawab!

teratai said...

okay dah jawab ya soalan dari si comel, sila ke link ini ya nak tengok jawapannya:

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2011/11/tag-dari-si-comel-suka-bercerita.html

Shaidatul Aireen said...

hye , thanks tag saya . tapi hari tu saya dah ditag . rasa malas pulak nak buat balik semula . #pengakuan berani mati . hehe , but nice entry lah , kawan . :D