♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, November 20, 2011

Maaf, Bukan Sombong

hai all!!harini aku seharian kat rumah...aku start tunaikan nazar aku harini!!aku bernazar semester 1 dulu..kalau result aku dekan, semester seterusnya aku akan berpuasa 7hari berturut2...setiap semester..haaa...korang pun tahu kan result aku berapa kan??hehehe...

eh3..bukan aku nak cerita benda tu..aku nak mintak maaf sesangat kat semua followers aku..yang datang melawat blog aku..kalau aku tak singgah ke blog anda @ membalas lawatan anda..untuk pengetahuan semua...aku dah tak aktif fb..bukan deactivate tapi aku mintak kawan aku tukar password tanpa pengetahuan aku...aku nak tumpu semester akhir aku ni betul2...kalau nak maintain tu bukan senang kan...so aku tak boleh main2 lah...

sebab tu aku tak dapat nak online selalu..tapi aku tetap akan curi masa aku untuk update blog kesayangan aku ni..tapi kan..aku dah tak dapat nak blogwalking dengan kerap...setakat 2@3 kali ja..itupun mungkin seminggu sekali ja..maaf sesangat..bukan aku sombong...tapi keadaan dah tak mengizinkan...



so kalau korang datang singgah ke blog aku...tapi aku tak membalas ke blog korang balik..bukan sebab aku malas ke, sombong ke..ape2laa yang terlintas di fikiran korang lah...aku tak dapat meluangkan masa yang banyak untuk beronline lagi dah...

so..kawan-kawan!
doakan si comel dapat kekalkan prestasi si comel yer!!doakan yang terbaik tau untuk si comel!

love you guys!!
papai~

p/s
nah! si comel bagi bear kat korang..peluklaa bear ni kalau rindukan si comel oke!!^___^





Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

4 000 berbicara:

♥Lady Ainaa♥ said...

tak mengape....exam dan study tu lebih bernilai dri blog2 ni sebb study sume tu untuk mse depan kita...hehehe...Anyway! bgus perancang! siap suh kwn tukar pass lg tu semate2 nk study...bgus!

LaLa said...

jom join contest

http://fazieyla.blogspot.com/2011/11/contest-loving-couple.html

whinxe said...

@♥Lady Ainaa♥

hehe..mekasih sebab menyokong!!^_^..si comel sayang anda!

whinxe said...

@LaLa

mek!!sowie xdapat nak join contest anda sebab lain slow..T_T