♥ Pengikut Setia ♥

Tuesday, November 1, 2011

Ahmad Daim Amsyar


~tuan punya nama~




hihihi
comel x baby nih??
lahir pada 1-11-11
cantik x tarikh lahir dia??
berat 3.1kg..wau!!

akak aku msuk hspital sbb skit smlm, lpas jer azan subuh trus lahir anak saudara aku..kikiki...
sebab akak aku minat warna hijau, everything pasal baby nih hijau..tgk? botol susu kecik comel pun hijau..hahaha...janji comel kan??and akak aku n babynyer dahpun balik rumah..currently tengah berehat kat umah nih...huhu...aku pun mengambil kesempatan dalam kesempitan untuk update belog aku nih..(sebelum abg aku memanggil2 untuk membantu beliau menjaga anak beliau!)..hihihihi...

haaa...
nak kenal abg aku x??ini fb beliau~

and akak aku?

haaa...cuber teka baby nih ikut saper???
hihihi..okeylah...aku ni baru balik dri hospital nih...mandi pun belom!
soo..bye for now.. ^_^

p/s
melihat keadaan, kepala angin jugak laa anak sedara aku nih..=.='





Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

5 000 berbicara:

azam said...

cute

whinxe said...

tenkiu..hihi

apix said...

comel...nanak cubit ja pp baby tue..

whinxe said...

@apix

daim tengah demam skunk..huuu...sedey...

whinxe said...

@apix

daim tengah demam skunk..huuu...sedey...