♥ Pengikut Setia ♥

Monday, November 14, 2011

Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani

ahacks!hehehehe...bgn pepagi je aku check kotak menjerit aku..haaa...feycantek tag aku lagi lah...huhuhu...tq fey!anda mmg comel!hahaha...

kalau anda mau join..klik gambar itu okeh..hihihi...syarat2 penyertaan pun ada oke..^__^

okey...aku sudaa menyelongkar blog cik puan bunga...n blog beliau sgt2 comel!hihihi...xserabut macam belog saya..sgt tersusun widget beliau....^__^..and sperti yang sudah sedia maklum, si comel suka pink n benda2 comel!hihihi..sejuk mata si comel malawat belog beliau sebab pinky n ada kucing comel..haa...

entry beliau yang paling aku suka..haaa
si comel sokong kata2 cik puan bunga!^__^

2 insan yang si comel nak tag..urm...kawan si comel!!hihi

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Cik Puan Bunga said...

Thanks! ^___^


Errrr blog akak mmg takde lagu! HAHAHAHA!

Good luck! ^___^

whinxe said...

@Cik Puan Bunga
T_T..lagu sape yg syer dgr turh...T_T