♥ Pengikut Setia ♥

Friday, November 4, 2011

AKU ADALAH STUDENT UiTM

sebelum aku melabuhkan tirai entry mlm nih (cewah2,ayat nak power ajer!)
aku nak xplen sket..hehe,bukan ape..rmi yang salah paham dengan status aku sebagai pelajar..bila aku cakap aku pelajar Uitm,mesti tnyer Uitm mane?
kan?kan?kan?
haa...n bila aku ckap aku student kolej,mulaa pandang rendah kat aku..ala,kolej je pun..kalau result gempak pun,IPTS jer...

HELLO!!
kolej aku bukan sebarang kolej oke..kolej aku adalah antara kolej yang diiktiraf jugak oke...
tengoklaa sape rektor/presidentnyer jugak..aku bangga oke belajar kat

Anyway,
bukan tu aku nak citer sebenarnyer..haaa...pasal status aku kan?
bukan relationship!tapi sebagai student..huhu

AKU ADALAH STUDENT UITM!!


haaa..menjerit kau..sape xdengar xthulaa...hihi

sini aku nak explen walaupun ramai yang dah tahu...
aku adalah student program AC110 Uitm..program uitm (xcaye cek laa kt google)..
aku ada Id uitm..haaa..setiap paper xzam Uitm, aku pun ambik jugak..
final paper aku, Uitm Shah Alam yang cek..
result yang aku post tadi pun Uitm yang hantar menerusi gmail aku...
sama macam student uitm yang lain kan?
so ape bezanya kami?
aku konvo nanti kat uitm Shah Alam..
dengan student uitm yang lain jugak...

TAPI KENAPA AKU KAT KPTM KL??
aku kat sini sebagai student branch..
Uitm buat usaha sama dengan KPTM untuk meletakkan student2nyer (like me) under KPTM..
siyesly!aku student KPTM n UiTM!

tiada persoalan lagi disitu oke

p/s
result yang kuar tu,ditanda oleh lecturer yang langsung xmengenali kami..
so,ianya sangat2 mencabar...
sebab itu saya sangat2 excited..^^

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Amie Amisya said...

mengalami situasi yang sama. explain byk kali pun kadang-kadang dorang tak faham. mesti tanya lagi. huu~ sabar jelah dgn situasi ni. huhu.

whinxe said...

@Amie Amisya

kan??kadanga biar jelah ckp kolej pun..asalkan xpening kepala nak xplen..huhu