♥ Pengikut Setia ♥

Tuesday, November 8, 2011

CONTEST HADIAH BEST by JALAL

opocot!!bukak jer blog,aku dapat satu mesej dri fyeza
huhuhu...dengan terujanyer aku nak join..hihihihi..bukan pe..buleh dapat hadiah laaa!!
wink2!!

nak tahu syarat2nyer, silaa klik encik J. Hass..untuk maklumat lanjut pasal contest nih,sila lawat blog beliau..^__^
korang pun joinlaaa..meriahkan contest nih..huhu
(first time owh aku join contest nih)

okeh!skunk aku kena upload gambar paling comel (perasan)
aku untuk contest!hihihihi


habis satu lappy aku carinih..hahaha...

owh..btw..hadiah yang aku harapkan sgt2 selama ini..
hihihi..aku suka benda2 comel...sebab tu aku sukakan teddy bear!!!
daa lame daa aku ngidam nak mr Teddy sekor..tapi sape pun xnak hadiahkan..T.T (simpati x?)

nak beli sendiri..bajet tidak membenarkan...huuuu..aku sukakan pink..hopefully dapat yang berwarna pink..mesti comelll kan3???hihihi..^^

haaa...skunk aku nak tagged 2 gadis comel...


mari kita join contest ini yaa!!^^

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

4 000 berbicara:

LaLa said...

okeh, ak join =D

whinxe said...

go mek go!!hahaha

Cik Reena Tan said...

gambo comel? adoi. ni susah ni. semua tak comel. =.=

#tenkiu tag ye syg.:)

whinxe said...

hahaha...welcem kak comel!^^