♥ Pengikut Setia ♥

Friday, November 4, 2011

Alhamdulillah...Result Aku!!

salam semua!!
entry aku kalini bukan untuk berbangga dengan kejayaan aku..tapi sekadar untuk berkongsi perasaan gembira yang teramat2 sangat sekarang..even mak ayah aku pun gembira! (anaknyer melompat satu rumah tengah malam buta)
hihihi..nak tahukan kenapa aku gembira???
inilah kisahnyer!

result yang aku terima tadi

hehehehe...hilang mengantuk aku...

Ya Allah..terima kasih atas kurniaan-Mu!!

p/s
rasa nak menangis pun ada..^^'

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

17 000 berbicara:

feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدين said...

congrats! i punye takleh check :(

Airis said...

tq...fey cer cek kt email..uitm kan dah maju skunk..huhu

feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدين said...

take kat email pun yunk, die tak hantar. :(

whinxe said...

yeke?be cool..rmi member sye blom dpt..huhu..^^

adieque alizah said...

wah.. congrats.. besh giler dpt result mcm tu kn.. :D

feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدين said...

really? huhu okey, thanks. :)

whinxe said...

adieque alizah..maceh..hehehe..sangat teruja..dapat jugak merasa sebelum habis diploma..timggal satu sem je lagi...

fey..sabar ok..^^

LaLa said...

congratz Jannah :)

whinxe said...

Lala..mek!!tenkiu...harini hari bahagia aku mek..=')..

ezzu said...

tahniah dpt 4flat...reslut yg memg memuaskn...kalu ezzu dpt mcm tu pun ezzu akn melompat2...TAHNIAH

whinxe said...

ezzu..tenkiu..hihihi..kan2??alhamdulillah..doa ibu..^^

Cik Oda Gelang said...

wah2..hebat adik ni. congrats!

whinxe said...

cik oda gelang..hihi..tenkiu2!!

Amie Amisya said...

tahniah. ;)

whinxe said...

@Amie Amisya

huhu..maceh!!^__^

fiQ'Ra said...

huhhh, tahniah awk ;)

whinxe said...

@fiQ'Ra
tq!!^_^