♥ Pengikut Setia ♥

Saturday, November 19, 2011

MUET

salam semua..hihihi...harini si comel letih sangat...sebab baru jer lepas peperiksaan MUET reading, writing, n listening...speaking si comel dah ambik lepas final exam sem lepas..huhu...macam nilaa muka si comel sekarang nih...


penat woo..sape2 yang pernah ambik MUET mesti tahu perasaannyer kan??kan??kan??
rasa macam xsabar jer habis tadi..dahla gap setiap paper 30minit jer..xsempat nak bersembang study jer dah kena panggil masuk..si comel ambik muet kat kolej tau..so senanglaa sket..hihihi..moga-mogalaa tak payah ambik lagi kan...susah taw..

leganya dah habis!!macam ambik paper final semester jer..nak merdeka kejaplah!sambil tengok citer best2 kat lappy...semalaman si comel tak tengok citer sebab nak tido study..hihihi

malam nih si comel dah janji nak belanja satu rumah makan Pizza!!hehehe..janji mesti ditepati kan..hihihi..kalau aku rajin,aku upload gambar kitorg heppy2!!hahaha


buhbye semua!!si comel nak tengok Baby Faced Beauty..hehe





Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Lina_Lin said...

alah..aku xserumah lah pulak..huuu

whinxe said...

@Lina_Lin

haha...aku beli makan kat rumah jer...beli kfc ngn pizza..hihi..jangan jelez!