♥ Pengikut Setia ♥

Wednesday, November 2, 2011

Day First

huuu...
pengalaman pertama menjaga baby baru lahir!! (n ibunyer yer?)
nantoknyer..pepagi lagi abg aku dah kejutkan aku suh kasik wife dier makan ubat..+_+'
sambil kasik ubat mata aku blh trtutup balik..(siyeslaa ngntuk!)
dah macam Daim Amsyar plak aku nih..ngntuk2..hihihi (pasan!)

anyway,pagi2 lagi uncle n auntie aku terjah rumah aku (ayat nak power ajer!) nak kejutkan baby Daim untuk dimandikan..ape lagi mengamuklaa baby kecik tu msa mandi (xsuka air mcm daddynyer!)..hahahaha..(kesian pun ada jugak)...

aktiviti aku n abg aku harini, pegi JPN untuk daftar anaknyer n buat Mykid!!
so, pape aku updatekan lagi yerk?

p/s
pagi2 update blog,bukan ada story besh!huhu

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

3 000 berbicara:

cik wanie Lovela (CWL) said...

baby comelkan

azam said...

xpatut...hubby jagalah sendiri....

whinxe said...

haha...die nak latih sye..gpun ank sulung...huhu