♥ Pengikut Setia ♥

Tuesday, June 11, 2013

Peluang Menambah Pendapatan Tanpa Modal

Hai awak yang sedang membaca entry niii...Jann nak ajak korang berniaga tanpa keluar satu sen pun...ape yang korang perlu buat hanya promote, order dan bank in duit! Komisyen akan diberi setiap kali order yang berjaya...mudah sangat...

Jann memerlukan agen dropship untuk produk SABUN SUSU NERAS KBROTHERS WITH COLLAGEN..produk ini sangat laris di pasaran...

Caranya mudah sangat, korang hanya perlu promote produk ini di laman sosial korang dan bila ada customer request order dari korang, korang just forward order tu ke jann..segala urusan penghantaran barang jann yang uruskan...korang tak perlu simpan stok atau keluar modal...hanya tunggu duit je kan?

Kenapa jann perlukan ejen dropship???

Begini, oleh kerana jann adalah seorang student so purata untuk jann promote produk ini dalam sebulan tu sangat terhad...ini menyebabkan jann mengalami sedikit kerugian disitu... :(...so apa yang jann cuba buat sekarang ni adalah mencari orang tengah yang ingin menambah pendapatan tanpa perlu keluar modal..awaklahh orangnyaaa. :)

Segala detail pasal komisyen dan cara urusan, kepada yang berminat bolehlah menghubungi jann di 0133768633 .sms dulu tahu sebab kekadang tu jann xsempat pun nak pegang fon..huhu

Produk ni betul2 berkesan ke??

Kalau nak tahu berkesan ke tidak, boleh rujuk entry jann sebelum2 ni...ada gambar sebelum dan selepas jann,,, heeee

So, apa tunggu lagi?? Jom mulakan perniagaan tanpa modal ni!

Eh, btw, xde yuran pape tau...free service! Dan sangat mudah...tambah2 untuk orang yang aktif dilaman sosial...kompem takde masalah. :)


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

MCm best jerk, barang apa tuh yer?

cikjann said...

@Mohd Ridzwan Abdullah

sabun susu beras...cube tgk entry sye yg lama.. :)