♥ Pengikut Setia ♥

Saturday, July 14, 2012

Penerapan Semester Akhir Diploma UiTM/ Kolej Bersekutu UiTM


Assalamualaikum. hihihi. pagi tadi jan dapat mesej dari Misc Nina yang result penerapan dah kuar. bayangkan pukul 6.30 pagi tuu. jan tengah siap2 nak g keja waktu tu. so jan pun buat taktahu la. asalnyer balik keja t baru nak cek. haha. tak bersemangat la jan nih! pastu Sa' plak mesej jan. ades!! takleh jadi nih! dorg buat jan neves giler! so dalam kelam kabut ngah bersiap2,jan cek jugaklah. errr.tahu jan dapat ape??


sedeynyer!!!kena tolak lahhh. huuu. acane nak buat kan?
jann pos ni kat FB sape pun tak caye. adess!!

err.korang caye ke kalau jan cakap centu?errr..hihihi.OPPPSSS!!


okeh! bangga kejap! kenapa best sangat dapat masuk SA? okeh meh nak story morry sikit. untuk fakulti lain jan taktau tapi untuk Fakulti Perakaunan, student yang layak masuk situ up sikit. *faham2jela*
n result jan sebenornyer atas pagar je *dalam kategori up tu*. so ramai yang cakap jan dapat masuk SA. tapi jan cakap jan akan dapat Arau sebab ramai lagi yang UP lagi dari jan. huhu. so bila dah dapat? Alhamdulillah~bersyukur sangat sebab dapat masih bersama kawan2 jan. kawan2 jan? result dorg langsung jan tak dapat lawan. sigh~ takut jugak. dalam 4org yang dapt, jan je lain~ tu baru 4org. blom 200 org lagi. mohon jan dapat survive!

*tak putus-2 ucapan tahniah di FB ngn Twitter, tenkiu sahabat-2 terchenta*

p/s
result rasmi keluar 16Julai tapi harini dah leh cek. last2 dah ramai sangat yang cek, terus UiTM tutup pautan.haha


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

harukichi hanari said...

salam...saya azri..boleh sya dptkn email awk..sya ad soklan nk tanya..

cikjann said...

@harukichi hanari salam..yeap bolehg je.. :)
cikjann01@gmail.com