♥ Pengikut Setia ♥

Monday, July 16, 2012

John Cena

fall in love! <3<3


Assalamualaikum.hihi. macam tak percaya kan? gadis comot comel cam jan nih boleh minat wresler. well. diam tak diam dah 6 tahun jan minat John Cena tau. nak kate minat yang biase tu, wallpaper fon pun muke encik Cena. hihi. *tak malu* tadi jan tengok balik semua match dia. adess!!boleh tak tido malam nih! pernah sekali jan g study kat McD, time2 sibuk tengah makan studi tu tetibe dorang pasang match John Cena dengan Rey.. mak aih! jan tutup buku okeh! nampak memain kan?tapi itu realitis tau. haha. tambah plak encik Cena menang. lagila macam happy ending hidup jan nih. penah dengar lagu tema dier? best wooo...beribu kali jan dengar pun tak jemu. even movie2 die berlakon pun jan dah tgk.~ahhh~ minatnyer jan kat dia! okeh jom tgk biography encik Cena jan nih. *ehem,tak malu*

Date of Birth

Birth Name
John Felix Anthony Cena 

Nickname
Prototype 
Dr. of Thuganomics 
The Franchise 
The Marine 
The Champ 
Chain Gang 
Super Cena 

Height
6' 1" (1.85 m) 

*hehehe, die dah kawen tau. frust jugaklaaa.dari 2006 tau jann minat die. 2009 die kawen. huhu, tape janji dorg sweet sebab kekasih sejak sekolah. sweet kan? untuk org barat jela oke?*

p/s
taksub sangat sampai pernah couple (first love) dengan org seiras encik Cena. tapi rupe je seiras. perangai? please! urghh!!

 

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Anonymous said...

Hohohoho.. Minat kita sama.. Haha.. Dia dah single dah la.. Dah divorced.. Hehe.. Ada chance lah Cik Jan..

whinxe said...

@Anonymous

jan pun ade terbaca jugak pasal penceraian die tu.huhuhu. org bercerai sepatutnya tumpang sedih. tapi jan hepy!ohho! nakalnya jann~