♥ Pengikut Setia ♥

Friday, July 13, 2012

Jualan Online

hello semua. ehem2. jan sekarang nak berniaga online lah. caye tak????hihihihi. sekarang ni jan jual pelbagai jenis handset dan aksesori handset. kalau nak tahu lebih lanjut jom klik page nih. Handphone Reseller . jan da buatkan blog untuk jualan online nih. tapi jarang update. hihihi. Jualan Online. jann jalankan perniagaan nih ngn abg jan. perniagaan nih seratus peratus secara online tau. kalau ade yang berminat, bolehlaa, like page tu n pm. t admin akan entertain korang. . =)


oppss!hihi, yang ni jann punya tau. kalau korang nak, order laaa.=)


yang ni pulak member jan order. Dida Abdulhamid namanyer. hihi.

so kalau ada yang berminat, jangan memalu nak order okeh!



Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

1 000 berbicara:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dearr..banyak hadiah menarikk