♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, April 28, 2013

Agen Dropship Sabun Susu Beras KBrothers DIPERLUKAN

    Memandangkan Jann jarang dapat online terutamanya Facebook dan blog..jann perlukan agen dropship untuk promote sabun susu beras ni dan pada masa yang sama membantu anda menambah pendapatan tanpa mengeluarkan modal. :)


    caranya mudah..
    anda promotekan sabun susu beras ni di FB, blog, instagram, atau ke mana2 laman2 sosial pilihan anda atau secara offline pun boleh..

    harga jualan adalah seperti yang tertera di post jann
    klik SINI

    Benefit jadi agent:

    1) no risk, customer bayar cash utk barang kecik (less than RM200) --> customer bayar harga jualan, uolls bayar harga diskaun kepada jann beserta kos penghantaran (if needed) dan jann akan poskan sabun bagi pihak anda. :)
    2) high return ---> student UITM pun boleh generate RM1,000 sebulan just dengan jual sabun je
    3) senang, takyah kuar rumah, FB and blog marketing then post jerrr...sesuai untuk orang yang sibuk :)

    mudah kan? korang tolong promote je dan income masuk dengan mudah kan?

    so, sama2lah kite membantu sesama kita untuk mendapat keuntungan.. :)


    pls email or SMS/Whatsapp jann at cikjann01@gmail.com
    018-3796819 , and jann akan email u the details utk jadi dropship agent (tak perlu yuran keahlian)



Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

4 000 berbicara:

Nana Liena said...

hehe..mcam best ja jadi agent ni..

whinxe said...

Nana berminat tak?

Mit Ed said...

hi sis.. cm best jk produk ni..
mcm mna nak jadi dropship?

Mit Ed said...

hi sis.. mcm mna nak jadi dropship ni.. :)