♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, April 29, 2012

Tamat Sudah

tamat?ape yang tamat?
huish!!sebabkan terlalu happy+sibuk+tension terus jan terlupa nak post pasal berita gembira nih...haha...alhamdulillah 27April lepas result terakhir jan sebagai student diploma  Accountancy UiTM dah pun keluar...walaupun tak sehebat kengkawan jan yang lain tapi bersyukurlah sebab jan dapat tamat dengan dekan...hihihihi...kire oke lah tu kan??at leat jan dapat grad sesame kengkawan jan..itu yang lebey sweet kan? sekarang jan sudah bergelar lepasan diploma...phewwwiiitt!!!ececece...senyum sensorang plak kan?haha..biarlah...kita happy kan?


alololo...comelnyer kartun nih...tak sabar plak jan nak sarungkan baju cenggini!yeay!!nak tahu? jan akan konvo 2kali tau? satu kat Kolej Poly-Tech Mara and satu lagi kat UiTM..alalala, sweet!walaupun lambat lagi tapi debaran itu makin terasa!!haha...*sengalkaujan*

jan tak reti lol nak buat ucapan2 nih...tapi buat jugak leh skit2...ikhlas dari budak sengat cam jan nih!haha

buat fameli terchenta, terima kasih kerana sudi membantuku waktu senang dan susah...dari segi kewangan dan mentalku...
buat pensyarah2 tersayang terima kasih sebab sudi mencurahkan ilmu mu terhadapku...terlalu banyak kesusahan dari kesenangan yang ku berikan...terima kasih..^^
buat sahabat2 terchenta, kalian memang gempak!!tak rugi jan mengenali korang...bermula dari kawan biasa terus jadi satu kumpulan yang disayangi semua...ailebiulah!!hihihi
buat 'saudara jauh' terima kasih sebab sudi temankan saya study yer sepanjang sem nih..saya terharu sangat-sangat..^^

well!!jan adalah lepasan diploma dah sekarang...haa..sape nak kasi jan keje??cpat2...haha..*sengalkaujan*


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

6 000 berbicara:

anies shahera said...

done, follow back http://sayanganies.blogspot.com

Miko Michiko said...

following you:)
follow me back yaa..

Miko Michiko said...

following you:)
follow me back yaa..

Miko Michiko said...

following you:)
follow me back yaa..

Miko Michiko said...

following you:)
follow me back yaa..

Miko Michiko said...

dah follow.. nti follow me back yaa :)