♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, April 8, 2012

Dah Seminggu



alohai...anak-anak sapelaa yang chomel2 sgt nih....kat Aquaria KLCC plak tu...mcm lawatan budak2 sekolah plak kan?hihihi...gambar nih diambil ahad lepas...hari terakhir MC di KL...sengaja kami pilih Aquaria KLCC untuk hari terakhir memandangkan xboleh kuar lame2...ini ahanya sebahagian je tau yg ade...yg sebahagian lagi tgh pusing2 kt situ..maklumlaa...lepas stress exam masing2 mcm xpernah tengok dunia luar...asyik tengok buku jer...haha (MC je kot)..dah seminggu...MC rasa rindu yg teramat kat dorg...rasa nak terbang g kl sekarang jugak...nak main2 dengan mereka..study kt PNM (biar betul MC nih??)..meh MC kenalkan dorg..yang ujung berbaju purple tu Fai, MC disebelahnyer..yang tersipu2 muncul kepala jer tu Sa'...lelaki bercermin mata itu BF Sa'..Taufiq namnyer..hihihi..yg paling depan itu Intan!...yang xder dalam gambar plak Ijam, Nina, Hani, jurukamera Faris...hihihi...mmg berbaloi dapat have fun dengan korang semua!!nanti MC turun lagi kita bersteamboat ramai oke???

p/s
harini nak post banyak2
semua yang MC dah ketinggalan!

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

eyla said...

shukaa tengokk kaka-2 n abg-2 mua , happy :D

Enjoy your life yha kaka .

whinxe said...

@eyla

haha..maceh eyla..=)