♥ Pengikut Setia ♥

Monday, October 31, 2011

Semak Balik

yes!
2hari aku buntang mata (betul x ayat aku?) mengadap lappy..hahaha
haritu bukan main lagi aku cakap xnak semakkan blog aku dah..alih..macam2 aku buat..hihihi..sumpah aku rasa semak giler!

erk?bukan itu jerk aku nak cakap..tapi..

skunk kak aku dah tengah sakit..g hospital doktor cakap xder tanda2 lagik..haish...family aku da isau daaa...
kalau still sakit jugak malam nih,alamatnyer kena than ward laa...huh? aku dapat anak saudara awalkah?

p/s
confius!

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Zulfahmi said...

Bila start edit layout blog, memang susah nak berhenti... macam ada je yang tak kena

whinxe said...

yup..salah satu kena start dari awal plak tu..=.='