♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, June 3, 2012

Kegunaan Button Follow

dah lame jann nak post pasal benda nih tapi memandangkan jann pun still baru dalam dunia blog nih so jann tak bpe nak berani nak komen.
harap2 tade yg terasa ngn post jan nih 


sorry kalau ade yang cakap jan demand or ape2. tapi kalau boleh untuk kemudahan jugak. jann akui line bband jann nih agak lembab. tambah2 bila berada dikampung. so amat sukar lah jan nak loading blog. even blog sendiri pun susah inikan blog orang lain. sebab tu jan nak mintak sangat kepada blogger2 untuk sediakan button nih. setakat yang jan loading blog, button nih memudahkan jan or sape2 untuk follow. sebab button ni akan muncul terlebih dahulu. bukan jan nak demand ke ape ke tapi kalau jan terpaksa loading lama2 n kadang2 terpaksa reload kembali, banyak kerja jan akan tergendala. rasa2 bukan jan je yang mengalami (hopefully) benda nih .kalau npk biasa sangat button tu, cube cari tutorials untuk buat bagi menarik. jan yakin banyak tuto yang boleh membantu sebab jan pun amik dari tuto jugak. 

jan mintak maaf sesangat lagi sekali. bukan ape, ramai yang tinggalkan kan komen kat post jan dalam group2 blogger suh follow. tapi memandangkan line bb jan yang agak slow mcm snail nih jan tak dapat tunaikan permintaan dorang..

err. npk demand tak? maaf sesangat lagi sekali. =.='


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

NadNod said...

tak demand pun ;D ini utk menyenangkan jugak kan

whinxe said...

@NadNod

a'ah kan. hopefully rmila yg letak pasnih..^^