♥ Pengikut Setia ♥

Sunday, June 3, 2012

Hantu Dalam Botol?

eh? sape pernah tengok hantu dalam botol? bukan yang dalam gambar. ini yang Real punya!haha. 

semalam upacara membuang 'benda' yang menumpang nenek jan dah dijalankan dan sebagai bukti dorg masukkan kedalam botol. siyes?? yup!jan sebagai saksi dan jurukamera yang dilantik untuk mengambil video dan foto. yelah memandangkan hanya fon jan je yang ehem...ehem... ber'kuasa tinggi' (demyu jannah) so jan lah yang di'paksa'. atototo. bukan senang weh! upacara tu dijalankan mengikut kaedah Islam oke. so jan taknak ade yang kata syirik atau ape2! 

okeh skip je pasal tu. straight to the story! setelah selesai je 'benda' alah itu masuk ke dalam botol. jan dibawa ke tempat gelap (tutup lampu je pun) dan diselimutkan dengan kaen gelap untuk snap gambar. siyesly kalau tgk dengan mata kasar langsung tak nampak! so dah tak nampak kan? jan pun ape lagi snap la banyak2 gambar. mula2 jan tak caye jugak kan. tapi dalam tgh syok2 snap2 tu MAK AIHHH!!! dem! ade wehhhh!! mane tak menjerit jan tyme tu cakap taknak ambek gambar dah. mende tu mengadap jan betul2 dalam botol tu. cilakak! kenapalah aku yang penakut nih dijadikan jurugambar!!

nak tgk?nak tgk? satu je tau.banyak3 takleh. risau jadik syirik plak oke? =)


nampak?nampak?tak nampak pendek umor!  
ini last picture jann snap sbelum jann menjerit okeh!huhu

lepas abih takut tu jann pun amati balik semua gambar2 tu. dem! semua ada!nape jann tak pasa mase ambek erh? even video yang jann ambek pun ada jugak!cet. takut weh...

alhamdulillah benda nih sudah dibuang. ^^ kat mana? biarlah rahsia

first2 gambar tu jan perasan ada mcm ibu yang sedang bersimpunh sambil dukung anak. tapi makin kedepan gambar dia berubah sikit2 then yang terakhir jadi cenggitu lah!ini bukan teknik super impose ke ape oke? jann upload after trus bluetooth dri fon jann..

semalaman jann ketakutan weh. dahla tido sensorang. huh!

kuasa Allah kan? kadang2 kita langsung tak perasan akan kewujudan makhluk lain di sekeliling kita. kan?

ini lagi satu. tapi kena yang betul2 fully clear baru nampak. gambar ni ambek time dorg g berkelah semalam. mmg betul sebab Daim kena gangguan tau semalam.


kalau taknampak tu jan tak salahkan korang oke?? ^^

taksangka dalam satu hari ada dua gangguan paranormal


p/s
jan dah kurangkan aktiviti facebook
rajen2 follow jan kat twitter oke? 
@Cik_Jann

Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

Donny Ien said...

x nampak apa2.. hehe, mungkin pendek umur kot haha..

whinxe said...

@Donny Ien

donny. amati betul2. kan tabir die gelap tu. haaa