♥ Pengikut Setia ♥

Thursday, May 3, 2012

ehh? Mudahnyer?

mudah?ape yang mudah?huhuhu...tade pape senanyer pun...tadi jan nak apply cuti kat leader jan...mudah sangat...selalunyer kena isi b orang kan? betul tak/pastu kena ada reason yang kukuh plak...pastu kena tunggu approve ke tak? betul tak?

 *bajettahusegalanyalahkaujan*

muhihihi...nak tahu tak jan apply cuti cane??cenggini

jan : kak, esok dengan lusa saya tak dapat datang
leader : awat? (jan orang utara oke?)
jan : nak p kl
leader : kira dua hari lah kan?
jan : a'ah
leader : ok
jan : eh??senangnyer?siyes nih kak? 
#dalam hati lah jan berkata-kata#

huishh!!cenggini selalulah jan nak apply cuti!hahaha...


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

2 000 berbicara:

❤farahin izzati❤ said...

hehe, alamak senangnya, kalo tmpat sy siapa kene tanyekan sbb dengan teliti tau huhu - http://ehfarahin.blogspot.com/

whinxe said...

@❤farahin izzati❤

haha...kan???asa beruntung plak keje jadi minah kilang nih...^^