♥ Pengikut Setia ♥

Friday, April 25, 2014

Pengalaman di JAP

Assalamualaikum...huhuhu..terkejut jan bila dah lama xon blog, tetibe ade comment mintak jan review pasal pengalaman jan praktikal di JAP..hehe..walaupun jan belum habis intern, xsalah jan beri gambaran sikit2 yee dok??

Okay, first of all, ramai jugak abang2 kakak2 adik2 yang nak tahu intern kt JAP sapat elaun tak?dapat ke tak? Of coz laa dapat., berapa tu? Biarlah korg tahu nanti, xeloklah jan gitau kat sini kan..

Then, pasal staff..they were soo friendly! True! Uolls mesti rasa selesa sangat bila kat situ...dun worry k.., kalau tak paham pape senang nak reach dorg..n dorg memang explain kaw2 lah if korg blurr...especially jan nih ha..clumsy yg amat

Workplace juga selesa...u get ur own table..suke atila nak decorate cane..hahaha...kalau nak tahu betapa selesanya jann kt situ, juz follow my ig! I've been uploading soo many pictures I've taken in JAP..

Pejam celik, next week dah nak masuk Mei dah..soo sad...waktu intern bakal berakhir sudah.. :'(

Anything you wanna ask...kindly email me personally..huhu...cepat sikit jan reply! ^^

cikjann01@gmail.com


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

0 000 berbicara: