♥ Pengikut Setia ♥

Friday, June 21, 2013

Tabiat Pelik?

Hihihi...Jom readers sekalian! Meh kite berbincang2 disini,..ape tabiat pelik yang korang ada setiap kali stress!!

Bagi jann, tabiat jann ni tadelah pelik sangat...cuma habit yang tak dapat ditinggal2 pulak...hahaha

Okay, kalau jann stress blaja ke, stress ngn orang ke and ape2 jelah...jann akan mandi....lagi kuat jann stress lagi kerap jann mandi. Ihiks!!boleh mencapai 5kali dalam sehari tawu...huuuu...nampak tak betapa jann tak dapat handle stress jann dengan betul?

Itu baru satu, selalunya bila jann stress juga..jann akan stop buat benda yang menyebabkan jann stress dan keluar rumah jejalan..itu stress paling berat dah tu...pernah pukul 12mlm jan keluar g jejalan...bukan ronda2 naik moto ke ape...bejalan kaki keluarkan peluh..biar letih dan balik terus tido! Itulah paling pelik dan bahaya sebenarnya..keluar reramai boleb lagi terima..ini keluar sensorang..pompuan pulak tu! Heeeee

Itulah orang cakap, nk release tension sampai tak fikir keselamatan diri...paling penting, bila jann stresss jan  suka bersendirian duduk tepi tasik ke, kt taman ke..cewahh!! Kalah orang stress...kekadang tu time jejalan kat taman tulaaa air mata meleleh sensorang....rasa macam beban tu jatuhh je kt tepi. Eh!

Satu lagi, jann cukup tak suka dikejutkan pepagi, kalau jan  yang minta acceptable lah jugak....so tabiat pelik yang muncul ketika itu adalah, lagi awak kejut lagi tulah kite xbangun2...

So readers!! Korang pulak cane?? Ape tabiat pelik korang yang mungkin dapat dikongsi2?? Hihihi

Errmmm, nk topup sikit...lepas je tabiat pelik tu, selalunya jann akan berteleku lama di atas sejadah selepas solat...berwirid, baca al-Quran, berfikir panjang...self reflect... :')...lagi lama jann berfikir, lagi kurang bebanan itu...


Terima Kasih Sudi Baca. ^.^

0 000 berbicara: